top of page

Italienska A1 Senior 55+ FLEX

Price

1.795 kr

Duration

10

Enroll

About the Course

Förkunskapskrav

Denna språkkurs vänder sig till dig, som studerat italienska minst 4 terminer eller har motsvarande grundläggande kunskaper. Du kan uppfatta huvudinnehållet i korta, tydliga och enkla budskap och meddelande. Du kan även göra dig förstådd muntligen och skriftligen med korta och enkla meningar. Är du osäker på nivå kontakta oss!

Flexkurs

Vi träffas en gång i veckan: dagar och tider för de 10 lektionerna bestäms efter alla deltagares behov.

Kursmaterial

Vi använder Nuovo Espresso 1 med ljudfil och DVD. Kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. All information kommer inför kursstart. Du kan köpa kursboken på nätet.

Sammanfattning

Startdatum:  6 september 2023 preliminärt (även om kursen har startat kan du gå med när som helst och betala för resterande lektioner)

Veckodagar: överenskommelse med deltagarna

Tider: överenskommelse med deltagarna

Studietimmar: 20,00 (en studietimme = 45 minuter)

Tillfällen: 10

Kursavgift: 1795 kr

Ledare: Cristina Boldrini Tisci

Plats: Kristianstad

Your Instructor

Cristina Boldrini Tisci

Cristina Boldrini Tisci

Cristina Boldrini Tisci kommer från Rom och har det italienska språket som sitt modersmål. Hennes kurser kan utföras på traditionellt sätt (med läroböcker och övningar) och med hjälp av digitalt material. Cristina anser att det är nödvändigt att väcka deltagarnas intresse för att involvera dem i ämnet och hon gör det på alla möjliga sätt. Att studera italienska bör vara framför allt kul!

bottom of page