top of page

VÄLKOMNA  TILL ITALIEN

Travel Design allt inom resor, studieresor och gruppresor.

Här hittar du några av våra skräddarsydda resor!

Image by Christopher Czermak

ROMA CRISTIANA

april 2023

Rom är över 2500 år gammalt och idag är staden känd och uppskattad för allt från sin gedigna religiösa historia med många välbevarade monument och kyrkor. Utgångspunkten för den katolska kyrkan är förvisso Vatikanstaten och den imponerande Peterskyrkan i hjärtat av staden. Vår resa fortsätter mot Castel S.Angelo, Pantheon, upp till de mytomspunna katakomberna som berättar Roms historia och mycket mer!
KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!

Image by Andrei Mike

VACANZE ROMANE

november 2022

En resa till Rom är en fantastisk upplevelse. 
Den eviga staden bjuder på några av världens främsta sevärdheter. 
Dina promenader inramas av mysiga torg, vackra barockpalats, trattorior och några av världens mest kända sevärdheter samt god mat och fantastisk shopping.
KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!

golf-circolo-acquasanta-roma_2.jpg

GOLFRESOR

maj 2022

I Italien bjuds man härliga naturupplevelser, ett bra klimat med många soltimmar och en härlig underbar mat och vin kultur! 
Upplev förstklassig golf med historia, nöjesliv och shopping: en svårslagen kombination!
KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!

44347843_156829805269422_6836993236880326656_n.jpg

PADEL & WINE

mars 2019

Välkommen att följa med oss på en fantastisk padel-weekend till Milano där du kommer att utveckla din padel, njuta av vinprovning med utbildad sommelier och en härlig gemenskap och atmosfär i fantastiska Italien.
KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!

20190929_124335.jpg

SICILIA - PÅ SPÅRET AV MONTALBANO

november 2019

Upptäck de filmställen som används i italienska TV-serien "Commissario Montelbano". Se spektakulära platser och verkliga inställningar av platser som finns i hitspiondrama; beundra de underbara barocktorgerna och de heliga kyrkorna av den fictiva staden Vigata, och beundra de lugna stränderna och imponerande strukturerna Punta Secca, Scicli och Ragusa Ibla.
KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!

Image by Ricardo Gomez Angel

PUGLIA - STUDIERESAN

april 2018

På stövelns häl ligger den soliga italienska regionen Apulien.
I detta distrikt blandas den italienska landsbygdens skönhet med barocka städer, medeltida bergsorter och eleganta strandorter.
Några populära rätter är melanzane ripiene (stoppad aubergine) och pastarätten orecchiette. Till maten kan du dricka något av Apuliens fruktiga och fylliga viner från Cardone Vini vingård i Locorotondo.
KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!

Image by Marychris Lajom

EMILIA ROMAGNA - STUDIERESAN

maj 2017

Emilia-Romagna bjuder på fantastisk gastronomi, stora naturupplevelser, avslappnande sol- och badsemestrar vid kusten, aktiva semestrar med vandring i bergen eller med cykelturer på slätterna, samt en lång rad historiska kulturstäder. I Bologna hittar du ett av världens äldsta universitet och andra unika historiska och kulturella sevärdheter. I Parma kan du smaka på den berömda skinkan och ostan med samma namn. I Piacenza kan du uppleva unika monument från medeltiden och i Modena är du nära sportbilsmärken som Ferrari, Lamborghini och Maserati, samt flera byggnader som står med på UNESCOs världsarvslista.
KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!

Image by Sander Crombach

LIGURIA STUDIERESAN

maj 2016

Ligurien ligger ut mot det Liguriska havet, i den nordvästra delen av Italien. Den mest kända och populäraste platsen i Ligurien, är Cinque terre. Detta kustområde, som finns med på UNESCOs världsarvslista, bjuder på en helt unik natur, som ägnar sig perfekt till en vandringssemester. Här finns pittoreska fiskelägen, branta klippor, små bukter, laguner och stränder, naturliga terrasser med vinrankor och olivträd - och inte minst, panoramautsikter.
KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!

bottom of page