top of page

ITALIENSKA KURSER

I Kristianstad och på distans

Lär dig italienska med en modersmålstalare!
Vi erbjuder nybörjare och avancerade kurser i italienska på distans och på plats i Kristianstad.
Våra kurser är skräddarsydda efter dina behov, takt och mål.

Basilica di San Pietro

ITALIENSKA NYBÖRJARE (PÅ ITALIENSKA)

Preliminär startdatum 26/09/2023 - Kristianstad

Pasta, fotboll och lutande tornet i Pisa. Italienarna har satt sitt land på kartan med många världsberömda ting. Den europeiska stöveln, alpernas toppar och vackra landskap gör Italien till ett kärt resmål. Lär dig att prata italienska och briljera när du åker dit. Benvenuti!

Är du beredd att satsa lite extra är detta kursen för dig!

Du har inte läst italienska tidigare eller kanske gått en nybörjartermin men vill komma igång och prata så fort som möjligt!
OBS - Kursledaren pratar enbart italienska på lektionerna.

Under trivsamma former i en avspänd atmosfär bekantar du dig med språket. Kursledare har italienska som modersmål och grupperna är små. Det finns stort utrymme för dig och din språkutveckling.

I denna kursen bygger vi grundkunskaperna i italienska språket, grammatik och tal. Vi koncentrerar oss på att lära och öva det praktiska vardagsspråket.

Det kursmaterial vi använder innehåller texter, övningar och grammatik som vi går igenom tillsammans vid kurstillfällena. Du lär dig språket genom olika övningar som till exempel dialoger och rollspel. Du lär dig bäst genom att tala själv och försöka göra dig förstådd. Språk kräver verkligen övning så mellan kurstillfällena gör du ofta  uppgifter hemma.


Efter kursen ska du kunna ställa och besvara enkla vardagliga frågor. Du får självförtroendet till att interagera med andra italiensktalande och blir mer självständig då du kan läsa enklare texter själv.

Material
Vilket kursmaterial ni ska använda bestämmer ni vid första kurstillfället. Kostnad för material ingår inte i kursavgiften.

Kursledare
Evaristo Tisci kommer från ett mycket vackert land som heter Italien. Italien är en nation som är känd över hela världen eftersom naturen är mycket varierad, man äter bra och alla regioner är rika på konstverk och sevärdheter. I Italien finns det en mycket stor stad med en historia som varar sedan 2770 år tillbaka: Rom. "Jag föddes just i denna stad och jag är väldigt glad över att kunna berätta så många saker om min stad, om mitt land".

Sammanfattning
Preliminärt startdatum: 26 september 2023
Veckodagar: tisdagar
Tider: 17,30-19,00
Studietimmar: 20,00 (en studietimme = 45 minuter)
Tillfällen: 10
Kursavgift: 1495 kr 
Plats: Medborgarskolan, Kristianstad

Anmälan:

https://www.medborgarskolan.se/arrangemang-sok/italienska-nyborjare-italiano-in-italiano-italienska-pa-italienska-1394791/

bottom of page