top of page

ITALIENSKA KURSER

I Kristianstad och på distans

Lär dig italienska med en modersmålstalare!
Vi erbjuder nybörjare och avancerade kurser i italienska på distans och på plats i Kristianstad.
Våra kurser är skräddarsydda efter dina behov, takt och mål.

Turisti con mappa e caffè

ITALIENSKA A1 SENIOR 55+ FLEX

Våren 2024 - I Kristianstad

Denna kurs är särskilt utformad för studenter som fyllt 55. Studenterna kommer att lära italienska i en trevlig och avkopplande miljö, tillsammans med ett brett utbud av kulturella aktiviteter. Kursen ger övningar i basordförråd, grundläggande grammatik och vardagssamtal. 

Förkunskapskrav
Denna språkkurs vänder sig till dig, som studerat italienska minst 4 terminer eller har motsvarande grundläggande kunskaper. Du kan uppfatta huvudinnehållet i korta, tydliga och enkla budskap och meddelande. Du kan även göra dig förstådd muntligen och skriftligen med korta och enkla meningar.

Är du osäker på nivå kontakta oss!

Flexkurs
Vi träffas en gång i veckan: dagar och tider för de 10 lektionerna bestäms efter alla deltagares behov.

Kursmaterial
Vi använder Nuovo Espresso 1 med ljudfil och DVD. Kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. All information kommer inför kursstart. Du kan köpa kursboken på nätet.

Kursledare
Cristina Boldrini Tisci kommer från Rom och har det italienska språket som sitt modersmål. Hennes kurser kan utföras på traditionellt sätt (med läroböcker och övningar) och med hjälp av digitalt material. Cristina anser att det är nödvändigt att väcka deltagarnas intresse för att involvera dem i ämnet och hon gör det på alla möjliga sätt. Att studera italienska bör vara framför allt kul!

Sammanfattning
Startdatum:  19 januari 2024 preliminärt (även om kursen har startat kan du gå med när som helst och betala för resterande lektioner)
Veckodagar: överenskommelse med deltagarna
Tider: överenskommelse med deltagarna
Studietimmar: 20,00 (en studietimme = 45 minuter)
Tillfällen: 10
Kursavgift: 1.845 kr
Ledare: Cristina Boldrini Tisci
Plats: Kristianstad

bottom of page