top of page

Italienska enskild undervisning

Price

från 350kr

Duration

1 till 12

Enroll

About the Course

Den här kursen är för dig som behöver konversations träning, läxhjälp eller extra finslipning inför en resa eller konferens.

Kursen passar även de som vill lära sig italienska från grunden och vill veta mer om italiensk kultur. Vi anpassar kursen till dina målsättningar och önskemål

Det första 30-minutersmötet är gratis!

Startdatum, dag och tid bestäms i samråd med ledaren.

1 lektion motsvarar 45 minuter.


Priser:

1 lektion - 350 kr

4 lektioner - 1.360 kr

8 lektioner - 2.680 kr

12 lektioner - 3.960 kr

Your Instructor

Cristina Boldrini Tisci - Evaristo Tisci

Cristina Boldrini Tisci - Evaristo Tisci

Cristina Boldrini Tisci kommer från Rom och har det italienska språket som sitt modersmål. Hennes kurser kan utföras på traditionellt sätt (med läroböcker och övningar) och med hjälp av digitalt material. Cristina anser att det är nödvändigt att väcka deltagarnas intresse för att involvera dem i ämnet och hon gör det på alla möjliga sätt. Att studera italienska bör vara framför allt kul!

Evaristo Tisci kommer från ett mycket vackert land som heter Italien. Italien är en nation som är känd över hela världen eftersom naturen är mycket varierad, man äter bra och alla regioner är rika på konstverk och sevärdheter. I Italien finns det en mycket stor stad med en historia som varar sedan 2770 år tillbaka: Rom. "Jag föddes just i denna stad och jag är väldigt glad över att kunna berätta så många saker om min stad, om mitt land"

bottom of page