top of page

Italienska nybörjare (på italienska)

Price

1.495 kr

Duration

10

Enroll

About the Course

Är du beredd att satsa lite extra är detta kursen för dig!

Du har inte läst italienska tidigare eller kanske gått en nybörjartermin men vill komma igång och prata så fort som möjligt! OBS - Kursledaren pratar enbart italienska på lektionerna.

Under trivsamma former i en avspänd atmosfär bekantar du dig med språket. Kursledare har italienska som modersmål och grupperna är små. Det finns stort utrymme för dig och din språkutveckling.

I denna kursen bygger vi grundkunskaperna i italienska språket, grammatik och tal. Vi koncentrerar oss på att lära och öva det praktiska vardagsspråket.

Det kursmaterial vi använder innehåller texter, övningar och grammatik som vi går igenom tillsammans vid kurstillfällena. Du lär dig språket genom olika övningar som till exempel dialoger och rollspel. Du lär dig bäst genom att tala själv och försöka göra dig förstådd. Språk kräver verkligen övning så mellan kurstillfällena gör du ofta  uppgifter hemma.

Efter kursen ska du kunna ställa och besvara enkla vardagliga frågor. Du får självförtroendet till att interagera med andra italiensktalande och blir mer självständig då du kan läsa enklare texter själv.

Material

Vilket kursmaterial ni ska använda bestämmer ni vid första kurstillfället. Kostnad för material ingår inte i kursavgiften.


Sammanfattning

Preliminärt startdatum: 26 september 2023

Veckodagar: tisdagar

Tider: 17,30-19,00

Studietimmar: 20,00 (en studietimme = 45 minuter)

Tillfällen: 10

Kursavgift: 1495 kr 

Plats: Medborgarskolan, Kristianstad


Anmälan:

https://www.medborgarskolan.se/arrangemang-sok/italienska-nyborjare-italiano-in-italiano-italienska-pa-italienska-1394791/

Your Instructor

Evaristo Tisci

Evaristo Tisci

Evaristo Tisci kommer från ett mycket vackert land som heter Italien. Italien är en nation som är känd över hela världen eftersom naturen är mycket varierad, man äter bra och alla regioner är rika på konstverk och sevärdheter. I Italien finns det en mycket stor stad med en historia som varar sedan 2770 år tillbaka: Rom. "Jag föddes just i denna stad och jag är väldigt glad över att kunna berätta så många saker om min stad, om mitt land".

bottom of page