mån 25 jan. | Resa hemifrån: virtuella guidade rundturer

Alla vägar bär till Rom - I spåren av Dan Browns Änglar & Demoner (svenska)

Sitt bekvämt hemma och följ med Io Parlo Italiano på en unik virtuell rundtur i Rom! Vi besöker platserna som Dan Brown väver in i sin spännande bestseller!
Registrering är stängd
Alla vägar bär till Rom - I spåren av Dan Browns Änglar & Demoner (svenska)

Tid och plats

25 jan. 18:00 – 20:15
Resa hemifrån: virtuella guidade rundturer

Om evenemanget

I samarbete med Solveig Nolheim bjuder Io Parlo Italiano in till en resa i ord och bild. Under ledning av en svensktalande auktoriserad guide i Rom och Vatikanen, kommer vi att göra en virtuell resa till den eviga staden. Den röda tråden tar oss till både berömda, men även mindre kända platser utanför turiststråken. Symboler och  mysterier ligger inbäddade i fantastiska konstverk i spännande miljöer. 

En resa som ger tips om annorlunda resmål och sevärdheter som kan ge mer smak och locka till nya egna resor i Italiens underbara huvudstad!

Biljett köpes via Io Parlo Italiano.

 • Biljett: 300kr/uppkoppling - möte online via Skype.
 • SI medlemmar: 270kr/uppkoppling - möte online via Skype. 

OBS - Man bokar egen tur hemifrån - familjen eller vänner kan dela kostnader. Även om du inte har Skype kan du använda den i din webbläsare. Du kan ansluta till videosamtalet som gäst – inget konto krävs, ingen registrering krävs!

 • SI medlemmar i närvaro: 250kr/person - SI Svezia Italia medlemmar är välkomna till La Bottega del Gusto i Kristianstad och dela uppkoppling med andra medlemmar. Event på plats är begränsat till 8 personer och endast de som bokar sin plats har tillgång till bistron. Under mötet kommer det att serveras kaffe med något italienskt sött tilltugg! Vi förhåller oss till FOHMS rekommendationer och håller avstånd till andra. Plats är begränsat till max 4 personer vid varje bord (om man önskar det) annars kan man boka bord till en eller två personer: först till kvarn gäller!

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • Enkelbiljett (1 uppkoppling)
  300 kr
  300 kr
  0
  0 kr
 • SI medlem (1 uppkoppling)
  270 kr
  270 kr
  0
  0 kr
 • SI medlem La Bottega del Gusto
  250 kr
  250 kr
  0
  0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang