top of page

ons 09 sep.

|

SI Svezia Italia föreningen Kristianstad

L'Italia in tavola: l'olio di oliva "Evo" (svenska)

Olivolja är inte fet och kladdig utan är aromrik, fruktig -pepprig, med fin fyllighet, syrlighet och stor smakrikedom. Den utgör ett oumbärligt smakbidrag till all mat! Detta är en smaklig provning som kommer att öppna ditt medvetande och ditt sinne om vad olivolja är och hur den används i medelhavs

Registrering är stängd
Se andra evenemang
L'Italia in tavola: l'olio di oliva "Evo" (svenska)
L'Italia in tavola: l'olio di oliva "Evo" (svenska)

Tid och plats

09 sep. 2020 18:00 – 20:00

SI Svezia Italia föreningen Kristianstad, Västra Storgatan 51D, 291 31 Kristianstad, Svezia

Gäster

Om evenemanget

I samarbete med SI Svezia-Italia förening och Frantoio Galantino, bjuder Io Parlo Italiano in till en resa i ord, bilder och smaker till Puglia, i södra Italien.

Under kvällen provar vi oss genom olika produkter valt av Frantoio Galantino i Bisceglie och vi kommer att göra en virtuell resa till BAT (Barletta, Andria, Trani) distrikt.

Efter att ha upplevt denna provning kommer olivoljorna att få en fast plats i ert kök och ni förstår tydligt varför man ska ha fler än en olivolja hemma.

Mer info om kvällen:

Under genomgången provar vi 8 olika sorters smaksatta olivoljor tillsammans med 6 typiska antipasti från Frantoio Galantino och bruschetta bröd. Under provsmakningen ser vi tillsammans hur man lagar några typiska apulianska rätter. Vid slutet av kvällen delar vi länken för att ladda ner receptboken med typiska apulianska rätter.

Prisinformation

Biljett: 300kr/SI medlem – 330kr/icke medlem

Mer info:

Vi förhåller oss till folkhälsomyndighetens rekommendationer och håll avstånd till andra. Antalet biljetter är på grund av Coronaviruset/covid-19 begränsat till 14 stycken och först till kvarn som gäller.

Biljetter

  • Enkelbiljett

    330,00 kr
    Försäljning avslutad
  • SI medlem - Enkelbiljett

    300,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page